Nůž na chléb profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2. Více
Nůž na chléb profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
Délka čepele je 20cm.
Materiál: nerezová ocel X50CrMoV15
Čepel - je zakalená na tvrdost 55 ° Rockwell, čímž se dosáhne delší životnost ostří čepele. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadové oceli. Řezná hrana čepele je nabroušená za účelem dosažení hladšího řezu. Linie nožů Profi-Line je výborným pomocníkem do kuchyně. Linie je vhodná pro všechny, kteří hledají lehké kované nože, zároveň ocení vyváženost a odolnost. Nože jsou určeny pro každodenní použití v domácnosti, ale zvládnou i zátěž v gastronomii.
Parametry
Myčka | nedoporučujeme |
---|---|
Výrobce | Berndorf Sandrik |